Personaaltreeneri nõuandeid kehakaalu kaotamiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Londonis tegutsev personaaltreener Jéan LK jagab toitumisalaseid ja treeninguga seonduvaid nõuandeid, kuidas kaalu kaotada.

Joo palju vett ja unusta karastusjoogid, isegi need, mille pudelil ilutseb sõna «dieet», vahendab Daily Mail treeneri soovitusi.

Söö päevas kolm söögikorda ja kaks kergemat vahepala, et keha saaks piisavalt «kütust». Kontrolli oma toidukoguseid: kui päevas on kokku viis söögikorda, siis pole tarvis oma taldrikule toitu kuhjata.

Taldrikul peaks olema süsivesikuid (maguskartul), valku (kala või kana) ja suur kogus köögivilju.

Erinevad smuutid on heaks vitamiinide ja toitainete allikaks, lisaks on neid lihtne valmistada ja need on maitsvad.

Iga nädal planeeri aega, millal valmistad süüa. See hoiab pikas perspektiivis aega kokku ning aitab tervislikumaid toite valmistada. Näiteks valmista ette kana, mida lisad oma lõunasöögi salatile või pane sügavkülma puu- ja juurvilju, millest hiljem smuutisid teha.

Veendu, et su poenimekirjas oleks alati tervislikud põhitoiduained, näiteks munad, lõhe, mandlid, mustikad, avokaado jpt.

Seoses ilmade paranemisega saab rohkem tegevusi planeerida välitingimustes. Hea moodus vormi saada on jooksmas käimine.

Korralda endale ja oma sõpradele treeninglaagreid. Võite üheskoos treenida endale sobival ajal ja kohas, samuti saad ise valida, kellega seda koos eelistad teha.

Kui eelistad toas treenida, siis internetis ja poodides leidub palju treeningvideosid, mille eeskujul saab tubastes tingimustes trenni teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles