Lõbusaid põhjuseid, miks naistega on hea koos töötada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled mõnikord kirunud seda, et töökaaslased on valdavalt naised ja tekitavad pidevalt probleeme ning räägivad üksteise selja taga inetusi? Kui jah, siis siin on sulle mõned põhjused, miks on naistega tegelikult parem koos töötada kui meestega.

Girl power. Isegi kui mõnikord tuleb ette tuliseid vaidlusi, hoiavad naised tegelikult kokku, kirjutab Huff Post.

Naised on avameelsed. Kui naised on omavahel, siis arutatakse julgelt kõiksugu teemadel, alates parimatest õhtusöögiretseptidest kuni nippideni, kuidas lapsi potil käima õpetada.

Naised mõistavad. Sul on päevad ja kõht valutab? Me mõistame! Raadiost tuleb hea laul ja tahaksid tantsida? Me mõistame!

Meid ümbritsevad pidevalt tugevad naissoost eeskujud. Naised puutuvad tööl endiselt kokku stereotüüpide ja iganenud piirangutega, seega on tore, kui mõni vanem naiskolleeg sind töökohal toetab ja aitab.

Kellelgi on alati šokolaadi!

Sa ei tunne kunagi, et sind ei mõisteta. Nagu eelpool mainitud - naised mõistavad. Naised puutuvad rohkem kokku näiteks laste kasvatamise ja iluprotseduuridega, naised on ka emotsionaalsemad, seega on neil lihtsam üksteise muresid mõista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles