Kui palju mehed oma naiste kohta tegelikult teavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed – sarmikad, naljakad ja isegi suurepärased voodis. Kuid oma naise kohta teavad nad andestamatult vähe.

Hiljuti Suurbritannias läbi viidud uurimus avastas, et meeste teadmised oma naiste osas jäävad vajaka. Pea pooltel briti meestest (48 protsenti) polnud aimugi, mis suuruses rõivaid nende partner kannab ja kõigest 62 protsenti suutsid meenutada oma naise kinganumbrit. Kuid üllatavalt teadsid isegi 28 protsenti oma naise rinnahoidja suurust, vahendab Female First.

Rääkides aga lõhnaõlidest, polnud 31 protsendil meestest aimugi, mis nende kaasa lemmikuks lõhnaks on. Sellega meeste teadmatus aga ei lõppenud.

12 protsenti meestest ei teadnud, mis toite nende kaasad armastavad ning üks kümnest mehest ei teadnud seda, milline muusika nende naisele meeldib.

Kahjuks ei mäletanud 5 protsenti meestest, millal on tema ja ta partneri aastapäev. 1 protsent mehi aga ei mäletanud ka oma naise sünnipäeva.

73 protsenti meestest aga leidsid, et selliste asjade teadmine – nagu näiteks rõiva- või kinganumber – polegi suhtes tähtis.

92 protsenti meestest vastasid hoopis romantiliselt, et nende jaoks on tähtis see, et nad oma naise või tüdruksõbra õnnelikuks teevad.

Uurimuse läbiviija sõnab: «Mehele ei pruugi naise rõivanumbri teadmine tähtis olla, kuid naise jaoks võib olla solvav kui mees ei tea tema kohta ka kõige elementaarsemaid asju. See võib naise jaoks tähendada, et mees ei kuula teda piisavalt, kuid teineteise kuulamine on üheks suhte alustalaks. Muidugi ei ole kinganumbri teadmine suhtes kõige tähtsam, kuid näiteks naise sünnipäeva või nende aastapäeva peaks teadma iga mees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles