Õige riietusega saledamaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce tunneb oma kauni liivakella figuuri üle uhkust.
Beyonce tunneb oma kauni liivakella figuuri üle uhkust. Foto: SCANPIX

Miks mitte oma keha muutmise asemel proovida muuta oma riietust? Puusad, rinnad ja tagumik on seksikad – seega pole mõtet nende suuruse pärast muretseda. Lihtsalt tuleb osata valida õiged riided, mis muudavad enesetunde suurepäraseks!

Rõhuta alati keskkohta

Keskkoha rõhutamine on väga tähtis. Mõtle: kui sa paned selga midagi telgisarnast, siis sa ju tunnedki end nagu telk. Nii lihtne see ongi. Keskkohta on võimalik rõhutada näiteks riide mustri või lõikega või vöö lisamisega. Selle rõhutamine annab igale naisele ilusa liivakella figuuri.

Mõtle pikalt

Järgmine kord poodlema minnes otsi rõivaid, mida mööda jooksevad pikad triibud – kas külje pealt või otse eest. See on kõigest lihtne visuaalne trikk, kuid see toimib ning muudab sind näiliselt pikemaks ja saledamaks.

Harjuta geomeetriat

Kujuta ette, et su keha on kokku pandud kahest teineteise peal asuvast kolmnurgast, mille vahel on su keskkoht. Ülemise kolmnurga tipp on allpool ja alumise kolmnurga tipp on ülevalpool. Nii moodustavad nad justkui liivakella. Seega, kui sa oled näiteks mures liigsuurte rindade pärast, rõhuta oma õlgu. Nii libiseb pilk su rindadest automaatselt üle, sest märgatakse rõhutatud õlgu ja vöökohta.

Vali õiged kingad

Sama tähtis kui kinga konts on ka selle nina. Kandilise või väga ümmarguse ninaga kingad justkui lõikavad su jalad ära ja muudavad need seega lühikeseks, kirjutab portaal Gal Time. Lahenduseks on terava ninaga kingad, mis muudavad su jalad graatsiliselt pikemaks.

Mõtle proportsioonide peale

Proportsioonidega mängimine võib sul aidata paista palju peenikesem ja pikem. Näiteks muudab topi teksadesse või seelikusse panemine su jalad palju pikemaks. Sama teeb ka kõrge värvel ning pikk topp lühikeste pükstega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles