Moegalerii: Karolin Kuusiku retrostiilis rannakollektsioon

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nüüd lõpuks on  suvi kohal ja endale vastavat garderoobi valides tuleb minna retrolainele, sest moedisainer Karolin Kuusik on loonud võrratu rannakollektsiooni Nordic Mirage.

Uue retrohõngulise moebrändi Nordic Mirage rannakollektsiooni  kauaoodatud esmaesitlus toimus 18. juunil kohvik-restoran Katharinenthali šampanjaterrassil, mis oli avatud spetsiaalselt selle sündmuse jaoks.Ühtlasi näidati külalistele Itaalia fotograafi Francesco Antonio de Caprariis fotonäitustNordic Mirage rannakollektsioonist, mille võtted toimusid Capri saarel.

Capri saarel oli kohal Eesti-Itaalia projektimeeskond. Modellideks olid Eesti tantsija ja tantsutreener Jessica Stserbakova (DanceAct) ning vastukaaluks põhjamaisele ilule Itaalia kaunitarid Carolina ja Marianna. Kogu projekti kunstiline juht ja fotograaf on Francesco Antonio de Caprariis, stilistika sündis koostöös Karolin Kuusiku ja Evelin Ojametsaga.

«Kollektsioon jutustab põhjamaise kaunitari loo, kes veedab puhkuse Capri saarel, minnes ajas tagasi aastakümnesse, mille ajatu ilu on legendaarne. Nordic Mirage ongi saanud inspiratsiooni 50ndate retrostiilist ning Coca-Cola pin-up tüdrukutest elegantses võtmes. Coca-Colal on olnud au koostööd teha moemaailma säravaimate nimedega ja meie enda võrratult andeka Karolin Kuusiku näol on brändi moepärand saanud väärika lehekülje juurde,» rääkis Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuht ning Nordic Mirage brändijuht Evelin Ojamets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles