Kvaliteetaeg kallimaga: 12 kohtinguideed

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vahel tasub rutiinist välja tulla ning leida aega üksteisele. Ideed otsas?

Genius Beauty on kirja pannud 12 värsket ning üsna taskukohast viisi, kuidas veeta kahekesi mõnus päev.

1.       Karaokebaari külastus

Alustage õhtut üksteise lemmiklaule lauldes ning pärast seda võite teiste esitusi jälgides kujutleda, et te olete mõne talendisaate kohtunikud. Hoiatus: kommentaare jagada omavahel ja vaikselt.

2.       Küpsetage kooki

Valige välja üks ahvatlev retsept, avage vein ning kokake. Koogi valmimine pole eriti oluline, suhelge, tehke nalja ja lollitage.

3.       Degusteerige õllesid

Tehke linnapeal üks pubiring ning testige erinevaid õllesid. Võite korraldada ka koduse degusteerimisõhtu. Suure tõenäosusega meeldib see mõte su mehele väga!

4.       Minge komöödiaetendust vaatama

Naer on teatavasti üks võimas kiretekitaja.

5.       Vaadake subtiitriteta välismaist filmi

Kõige olulisem on valida film, mille keelest te mõhkugi aru ei saa. Proovige arvata, millest tegelased räägivad ja mis on filmi sisuks.

6.       Topeltkohting

Uuringute kohaselt pidavat teiste paaridega ühise aja veetmine suhet tugevdama. Seega, kutsuge sõpru topeltkohtingute. Nii saavad mehed rääkida spordist või tehnikast ning naised omadest teemadest. Kõigil on tore ning ühtlasi veedate te aega koos.

7.       Massaaž kahele

Minge kahekesi massööri juurde ja paluge tal anda näpunäiteid, kuidas ise mõnusat massaaži teha. Pärast praktiseerige õpitut üksteise peal.

8.       Üllata teda

Leppige kokku, et teil on ühine õhtu, kuid ära ütle talle täpselt, millised on sinu plaanid. Las piletid kontserdile või mõnele muule sündmusele rõõmustavad teda.

9.       Minge suvisele väljasõidule

Võtke vaba päev, tankige auto ja sõitke sinna, kuhu tuju tuleb. Öö saabudes sõitke metsa või mujale kaunisse kohta ning ööbige autos.

10.   Päev laadal

Võtke aega, et melu uudistada. Maitske kõike, mida degusteerimiseks pakutakse.  Ostke üksteisele totraid kingitusi. Õhtu lõpetage jäätise või pitsaga.

11.   Mängige turiste

Võtke päev, et oma kodulinnas jalutada.  Tunnete te ikka kogu linna? Pildistage, uudistage. Kõndige mööda tänavaid, mida te ei tunne.

12.   Rännake ajas

Kui teil on mõni eriline mälestus, näiteks esimene kohting, taaselustage see! Minge jalutama samasse parki või broneerige restorani sama laud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles