Ilu-lounge: suvevärske meigimenüü

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Viira
Teele Viira Foto: Jelena Rudi

Suvi tähendab seda, et viimaks ometi võib unustada paksud vammused ja kerges rüüs õue kepsutada. Värsked salatid vallutavad toidulaua ja meigilaualtki tasub jalust koristada kõik ülearu raske ja tummine kraam. Saage tuttavaks suvevärske jumestusega!

Eeskätt – unusta meik, mis kaalub rohkem kui sina ise! Nahk tunneb suvest märksa suuremat mõnu, kui libistad palgele vaid ühe õhkõrna loori, kaasaja uusim meigitehnoloogia võimaldab seda. Revolutsioon on toimunud ka huulte rindel – dramaatilise suu on troonilt tõuganud mahlaselt helkiv musi. Silmameigis aga võib fantaasia lendu lasta, sest millal siis veel katsetada päikesepaistes sädelevat kulda ja erksaid toone, kui mitte suvel. Loe läbi meigimenüü ja sul on kohe selge, kuidas kergeks suviseks kaunitariks kehastumine täpselt käib!

Eelroog: Kastevärke jume

•         BB-kreem on kaunitaride suvelemmik – kerge, kasulik, kaitsev ja kaunistav. CC-kreem on üks samm edasi. Lisaks kõigile headele omadustele  on sinna sisse vispeldatud näpuotsaga punetuse korrigeerijat ja noaotsaga kortse ennetavat hooldust. Igati hea neile, kellele tundub BB-kreem liiga õhuke ja jumestuskreem liiga paks. Mõlemad kanna sõrmedega näole ning saad hetkega kauni jume käsikäes päikesekaitsega.

•         Valgustpeegeldav peitevärv on täielik doping tumedate silmavarjude vastu. Oskuslikult võlupintsliga ümber käies kaotad kõik väsimuse jäljed näolt.

•         Salendav päikesepuuder. Kes tahavad eriti ruttu «näokaalust alla võtta» - siin on nipp: päikesepuudriga saab palgeid õhendada nii tõhusalt nagu te oleksite kuu aega ilma söögipausideta trenni teha vihtunud. Too sellega esile oma põsesarnad.

•         Mineraalpuuder - täiesti looduslikud mineraalid teevad nahaga sõbralikku koostööd ja kaitsevad ka päikese eest.  Võid kogu põhja teha vaid mineraalpuudriga või lisada kübekese matistavaks lõppviimistluseks.

Soovitame proovida: Lumene CC-kreem, korralikku päikesekaitsefaktoriga  M.A.C’i BB-kreem, Annemarie Börlind valgustpeegeldav peitepliiats, Bellapierre mineraalne päikesepuuder, GloMineralsi mineraalpuuder.

Liis Lemsalu trikk: «Olen loomuliku ilu fänn. Mulle meeldib segada  BB-kreemi sära andva aluskreemiga – põhi jääb nii valgusküllane ja taevalik, aga kreemi ennast ei näe ka luubiga mitte!»

Pearoog: Vallutavad silmad

•         Rõhutatud kulmukaar on silmale tähtis saatja, just nagu hea kaste annab toidule õige maitse! Kasutades tahket kulmuvärvi või loomulikus toonis kulmutušši jääb tulemus täiesti loomulik.

•         Kuldne lauvärv hajuta üle kogu lau. Nagu liharoogi tellides valime endale sobiva küpsuseastme, võid siingi valiku teha – toorema tulemuse saad kreemja lauvärviga, küpsema puudrist tooni kasutades. Kerge varjutus kulmuluule tee päikesepuudriga.

•         Glamuurne lainer. Nagu pipar hõrgule roale annab lainerijoon silmale just selle õige teravuse. Silmakuju on rõhutatud ja ripsmeid oleks kui terve rida lisaks! Täpsed laineritarkused leiad raamatust «Jumestusjutud».

•         Särasilma salatrikk. Alalau siseäärele kanna erksat, veekindlat pliiatsit – saad fantastiliselt särava pilgu! Soojade toonide sõbrad võiksid proovida rohelist, külma gamma austajatele on kirgas türkiis.

Soovitame proovida: Oriflame Brow Kit, Couleur Caramel Golden Sand puudrine või Gosh Mineral Waterproof kreemjas kuldlauvärv,  Couleur Carameli lainer, roheline pliiats - The Body Shop Metallic Eye Definer (toon Vibrant Emerald) või sininine pliiats - Manhattan X-Act Eyeliner Waterproof (toon 72N).

Anu Saagimi trikk: «Pilk on naise relv – muuda enesest mööda vaatamine võimatuks! Roheline pliiatsijoon silma sees teeb pilgu maagiliseks ja võrgutavaks ning on isegi veidi kiuslik – katsu sa vaid selliseid silmi unustada.»

Dessert : Magus-marjane suu

•         Julge puna, mis lõhnab hõrgutavalt, maitseb hästi ja püsib viksilt terve pika päeva. Ära karda värvi – nii nagu me kõik armastame suveande põske pista sobib ka marjamusi igale naisele!

Moodne meik ei pea olema perfektne, võid rahumeeli huulekontuurist loobuda. Öeldakse , et naine sööb omaelu jooksul ära kuni kolm ja pool kilo huulepulka – et see tervisele ja kaalule liiga ei teeks võid südamerahus maiustada  Dr.Hauschka loodusliku huulepulgaga. Kui soovid aga muretut meiki kogu päevaks, otsusta püsiva puna kasuks.

•         Maasikapõsed on kirsiks tordil! Pole olemas värskust punapõskedeta. Väga loomuliku põsepuna saad kreemjat huulepulka kasutades – naerata ja kanna seda põse kõrgeimale kohale ning hajuta sõrmedega.  Ka vedelad ja kauapüsivad huulevärvid sobivad imehästi põskede säramalöömiseks, lihtsalt hajutada tuleb neid väledalt ja värv kestab kuni näopesuni.

Soovitame proovida: Dr.Hauchka looduslik-maitsvad huulepulgad, superpüsivad on Jane iredale Pure Gloss (Red Currant) ja The balm Stainiac (Pro Queen).

Beatrice’i trikk: «Mul on oma trikid nii huulte kui põskede jaoks. Huulekontuuri ma tavaliselt ei tee, panen lihtsalt huulepulka näpuga keskele ja hajutan. Põski teen samamoodi huulepulga või vedela huulevärviga, kasutan üsna julgeid toone ja sellest on isegi väljend kujunenud – «Beatrice’i põsed».

Jumestusjutud tiimi loodud trendika suvemeigiga käisid Clazzi üritusel ringi ka kõik salati-lounge’i naisteenindajad. Marjapunane huul ja salatiroheline silmalainer annab lõbusa ja värske aktsendi tavalise tööpäeva jumestusele ning on kerge teha. Vaata galeriid SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles