Meestele: kuidas aru saada, et naine teeskleb

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised on aegade algusest peale orgasmi teeselnud. Me oleme seda niivõrd osavalt teinud, et mehed ei saa reeglina arugi, kas naine sai päriselt orgasmi või vaid teeskles.

Kui mees aga teab, milliseid märke jälgida, siis on tal võimalik oma oskusi parandada, et naine ei peaks enam voodis teesklema, kirjutab BroBible.

Uurimused on tõestanud, et hinnanguliselt 70 protsenti naistest teeskleb orgasmi saamist. See tähendab, et kui mees on maganud kümne naisega, siis seitse neist pole tegelikult orgasmi saanud.

Kui naine voodis teeskleb, siis see ei tähenda automaatselt, et mees ei oska oma keha kasutada. Naised ei pruugi orgasmini jõuda, sest neil on samal ajal miljoneid mõtteid peas, näiteks võib ta muretseda sellepärast, et sõi lõunaks pitsat, kuid tegelikult peaks dieedil olema. Võib-olla on naine liigselt alkoholi tarbinud või on ta vagiina lihtsalt ülikuiv või on ta väsinud ning tahab, et seks juba läbi saaks ja tema saaks magama jääda. Mehed, ärge võtke seda isiklikult!

Keskmiselt läheb naisel orgasmini jõudmiseks aega 10-30 minutit. Mehed on selles osas veidi kiiremad. See on esimene põhjus, miks naine hakkab sügavalt hingama ja võib-olla ka «mõnust» oigama, kuigi ta pole veel kuskile jõudnud.

Millised märgid viitavad sellele, et naine ei saa orgasmi?

Esiteks, kui naine hakkab orgasmini jõudma, siis ta ka higistab. Kasvõi vähesel määral, aga higistab. Kui ta kehatemperatuur pole tõusnud, siis ta tõenäoliselt teeskleb.

Teiseks, lihased üle terve keha tõmbuvad pingule, tekitades kerget rappumist. See on eriti hästi märgatav kõhupiirkonnas. Seda saab tunda ja näha, seega see on hea vihje, mille järgi aru saada, kas naine teeskleb või mitte.

Kolmandaks, kui sa oled tema sees või on sinu sõrmed tema sees, siis sa tunned seda, kui naine saab orgasmi. Vagiina ja emakas tõmbuvad kokku umbes 10-15 korda ning seda on tunda. Muidugi on võimalik, et naine üritab seda teeselda ning pigistab ise vagiinat kokku, kuid ta pole võimeline seda tegema niivõrd kiirest, kui see juhtub päris orgasmi ajal.

Võta kaks sõrme ning haara neist oma teise käega. Nüüd pigista neid kaht sõrme kiiresti kümme korda. Umbes selline tunne peaks olema hetkel, kui naine saab orgasmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles