Tervislikke tegevusi, mis tuleks oma igapäevaellu lisada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tervisega seonduvad valikud, mida sa teed täna, määravad selle, milline on sinu tervis tulevikus. Võta tervislik eluviis juba täna omaks ja tunned peagi selle positiivset mõju.

Naudi elu

Need, kes tunnevad, et neil on elus mingi eesmärk ja nad peavad millegi eest vastutama, saavad teistest stressiga paremini hakkama. Tegemist võib olla näiteks loomade varjupaigas vabatahtliku töö tegemise või sõpradele igakuiste õhtusöökide korraldamisega. Taolised tegevused tekitavad hea enesetunde ja loovad tugisüsteemi, mis aitab kahe jalaga maa peal seista, kui stress peaks ründama, kirjutab Yahoo! Shine.

Kasuta hambaniiti

Tee seda iga päev. Hambaniidi kasutamine aitab vältida hamba- ja igemehaiguste tekkimist. Kui hoolitsed oma kauni naeratuse eest, siis oled ka ise tervem.

Õpi süüa tegema

Sel viisil sööd tõenäolisemalt kodus, mis mõjub südamele ja kaalule paremini, kui pidevalt väljas söömine. Aga ole ettevaatlik: paljud inimesed kasutavad kodus süüa valmistades liiga palju õli, mille tulemused muutuvad toidud rasvaseks.

Jäta suitsetamine maha

Mitte miski ei pane keha kiiremini vananema kui suitsetamine. Suitsetamise maha jätmine on parim asi, mida saad teha oma tervise ja välimuse heaks.

Kõnni

Igapäevane umbes 30-minutiline jalutuskäik mõjub justkui imerohi. Arstide kinnitusel on see parim moodus, kuidas oma immuunsussüsteemi tugevana hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles