Valga rikastub uue söögikoha võrra

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toitlustuskiosk
Toitlustuskiosk Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linna tuleb juba mitmes uus toitlustusasutus viimase paari kuu jooksul. Homme avatakse Vabaduse tänaval Maxima kaupluse kõrval toitlustuskiosk.

Uue kioski omanik on OÜ Piiri Pagar, kellele kuulub ka Riia kohvik Rimi kõrvalmajas. Ettevõtte üks omanikest Tenno Kahr ütles, et kiosk jääb paika alaliselt, saades seetõttu sisse ka soojenduse.

Esialgu tahetakse toidukoht klientidele avada hommikul kell 8 ja sulgeda kell 18. Hommikul saavad kliendid Kahri sõnul osta firma pagarikojas valmistatud värskeid saiu ja kooke ning juua kohvi või teed. Menüü tuleb tema kinnitusel enam-vähem sama, mis ka Riia kohvikus.

Aprilli lõpus Valgas avatud Rimi kaubanduskeskuse pinnal avati samuti kaks toitlustusasutust. Üks neist on Hesburger ja teine Peetri Pizza. Samas pandi 1. maist kinni Vabaduse tänava kohvik, kuna selle omanik ei jõudnud hoone valdajaga rendihinnas kokkuleppele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles