Raadiosaatejuht ärgitas inimesi Nigella Lawsoni raamatuid boikoteerima

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigella Lawson.
Nigella Lawson. Foto: AP / Scanpix

Austraalia raadiosaatejuht kutsus oma blogis inimesi üles Nigella raamatuid boikoteerima, kuniks naine ei ole oma vägivaldsele abikaasale vastu astunud.

Avalikkuse ette jõudnud pildid sellest, kuidas Charles Saatchi oma abikaasat, Nigella Lawsonit kägistab, on tekitanud väga teravat vastukaja. Melbourne’i raadio saatejuht Dee Dee Dunleavy kirjutas oma blogis, et Nigella peab astuma vägivallale vastu ja olema eeskujuks teistele, vahendab Dailymail.

«Nigella, meeldib see sulle või ei, kuid sa oled majakaks erinevatele naistele. Kui sa tahad, et me ostame su raamatuid ja vaatame su saateid sellest, kuidas oma köögis toimetada, pead sa võtma seisukoha ja astuma koduvägivallale vastu,» kirjutab Dunleavy.

Dunleavy sõnavõtule leidub juba ka vastaseid, kes süüdistavad diskorit Nigella pahatahtlikuks tagakiusamiseks hetkel, mil Nigellal niigi raske on.

Dunleavy astus võrdlemisi libedale teele, sest mitu Austraalia DJ-d on oma küsitava käitumisega skandaale tekitanud. Läinud nädalal vallandati saatejuht töökohalt, sest ta küsis Austraalia peaministrilt Julia Gillardilt, kas peaministri abikaasa on gei, kes viimane peab juuksuriametit.

Mõni aeg tagasi tegid kaks DJ-d tüngakõne haiglasse, et pärida detaile haiglas viibinud Cambridge’i hertsoginna kohta. Telefonile vastanud heausklik õde, kes ei saanud aru, et tegemist oli naljaga, poos end pärast loo avalikuks tulekut üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles