Nigella Lawson sattus avalikult restoranis oma abikaasa vägivalla ohvriks

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti telekokk Nigella Lawson.
Briti telekokk Nigella Lawson. Foto: Reuters/ScanPix

Tuntud Briti telekokk Nigella Lawson (53) käis abikaasaga õhtustamas oma lemmikrestoranis Londonis. Vägivaldne mees Charles Saatchi (70) kiskus söögilauas tüli ja jäi Nigellat kägistades ka pildile.

Restoranikülastajaid ja tänaval kõndijaid šokeeris õudne pilt sellest, kuidas multimiljonär Saatchi hoidis kätt oma naise kõril, kui too üritas meest rahustada ja haardest pääseda, vahendab The Mirror.

Pealtnägijate sõnul kasutas mees esiteks ainult vasakut kätt, siis aga mõlemat. Vahepeal väänas ta ka naise nina ja surus mõlemad oma käed Nigellale näkku. Naine puikles kõrvale, nägu hirmu täis.

Nigella Lawson ja reklaamialal jõukaks saanud Charles Saatchi on abielus olnud kümme aastat. Mehele on see kolmas ja naisele teine abielu.

Viimasel ajal on Nigella seoses oma uue kokaraamatu esitluse ja teleseriaaliga palju ringi reisinud. Mees on aga jäänud üha eraklikumaks ja tõrksamaks.

Nigella ja Saatchi istuvad kuulsuste seas populaarses restoranis Scott’s alati samas lauas tänava ääres, sest mehele meeldib suitsetada. Kuigi laud näib suhteliselt eraldatud, oli abielupaari tüli hästi näha teistele restoranikülastajatele ja möödakäijatele. Siiski keegi ei sekkunud ega aidanud naist.

Viimaks Saatchi lahkus lauast ja Nigella järgnes talle nuttes ning ilmselgelt kabuhirmus. Vaata pilte kogu sündmusest SIIT!

Saatchi on varem öelnud, et peab end kontrollifriigiks ja on kohati väga edev. Ta on öelnud ka, et naise kokakunst läheb tema puhul raisku, sest ta eelistab korraliku toidu asemel hommikusöögihelbeid. Paarikese tuttavad on aga öelnud, et Nigella toidust loobumine on üks viisidest, kuidas mees naisega manipuleerib. Mees ei suuda taluda seda, et jääb oma naise varju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles