Kuus moodust, kuidas igav hobusesaba stiilsemaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: youtube.com

Pikkade juustega tekib alati küsimus, kuidas neid kinni panna. Kõige lihtsam moodus on juuksed hobusesabasse siduda, aga kuidas igavat hobusesaba lõbusamaks muuta?

Portaal The Stir jagab kuus nõuannet, kuidas hobusesaba stiilsemaks muuta.

Kaks või kolm patsikummi

Kasuta ühe patsikummi asemel näiteks hoopis kahte või koguni kolme patsikummi. Eriti kihvti efekti annavad kaunistustega patsikummid.

Lisa värvi

Tahad midagi lõbusat proovida? Poes on müügil erinevat värvi juuksesalkusid, mida saab kerge vaevaga oma juuste külge kinnitada. Võib-olla annab lisasalk niivõrd vahva tulemuse, et sa ei tahagi juukseid patsi peita.

Tagant ette liikuv kalasaba

Kujuta ette, et kalasaba pats pole punutud mille eest poolt tahapoole, vaid vastupidi. Kas pole mitte lahe? Lase sõbrannal või juuksuril omale kalasaba punuda ja sobival kõrgusel juuksed lihtsalt hobusesabasse siduda või krunni keerata. Tahad proovida ise tagant ette liikuvat kalasaba punuda? Vaata õpetusvideot siit.

Siledad juuksed ühel küljel

Ära tee hobusesaba mitte pea keskele, vaid pigem kas vasakule või paremale poole. Vabalt ühele õlale langevad juuksed annavad kergelt romantilise looki. Kui sul on muidu lokkis juuksed, siis tõmba juuksed sirgendaja abil sirgeks, siis sobib selline soeng ka šikimale üritusele minemiseks.

Hobusesaba koos vabas vormis punupatsiga

Seo juuksed hobusesabasse ja tee neist seejärel vabas vormis punupats. Vabas vormis tähendab seda, et sa ei punu pingul ja tugevat patsi, vaid teed õhulise ja laia punupatsi.

Tee hobusesabast pidulik soeng

Kõigepealt seo oma juuksed hobusesabasse. Pealmiseid juukseid võid kergelt tupeerida ja klambriga need kinnitada, et nad jääksid peast veidi eemale. Hobusesaba aga keera kas lihtsalt krunni või põimi seda pisikeste klambrikeste abil teiste juuste külge. Sobib suvisel õhtul kohtingule minekuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles