Kaheksa märki, et olete see paar, keda kõik vihkavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik teavad, et armunud on tore olla. Kõik teavad ka neid armunud paare, kes koos olles täiesti väljakannatamatud on. Eraldi võivad nad mõlemad olla toredad, kuid koos olles on neid võimatu taluda. Nende ülevoolava armastuse pärast tahad pead vastu seina taguda.

Portaal College Candy toob välja kaheksa tunnust, mille järgi tuvastada, et ka sina ja su partner olete üks nendest paaridest...

Eemal olles suhtlete te üksteisega kogu aeg

Kui te parasjagu ühes ruumis ei viibi, helistate ja saadate te teineteisele kogu aeg sõnumeid. Neil harvadel hetkedel, kui te seda ei tee, räägite teistele oma suhtest.

Te kannate samasuguseid riideid

Samasuguste riiete kandmine ei ole äge ega ülimalt nunnu! Vastupidi. Kui teile ka meeldib osta samasuguseid riideid, kandke neid eri päevadel, mitte korraga.

Te ei suuda avalikus kohas käsi teineteisest eemal hoida

Käest kinni hoidmine või väike põsemusi on normaalne. Kuid avalikus kohas amelemine ei ole. Pole vaja iga söögiampsu vahel suudelda või iga kord hüvasti jättes auto najal üksteisel peaaegu riideid seljast kiskuda.

Te saadate samas ruumis olles sõnumeid

Sõpradega koos olles ja kõrvuti istudes on teil ikkagi vaja üksteisele «salajasi» sõnumeid saata. Miks küll? Kõik saavad ju aru, et te seda teete.

Te räägite kogu aeg «oma» nalju

Mis siis, et teil on niinimetatud oma naljad välja kujunenud, kuid palun säästke teisi neid kuulamast. Need lihtsalt pole naljakad, sest keegi peale teie ei saa neist ju aru.

Te kutsute üksteist imalate hellitusnimedega

Teineteisele «musi» või «kallis» ütlemine on normaalne, kuid «tupsununnukene» ja «kaisukarukene» on juba liig.

Te kasutate teiste ees nunnutavat beebi häält

Kahekesi olles rääkige kas või kogu aeg ainult sellise häälega, kuid teiste ees seda tehes ajate neil lihtsalt südame pahaks. Keegi ei taha teie piiksumist kuulda.

Te eksisteerite ainult kahekesi koos

Te kumbki pole enam «mina», vaid ainult «meie». Te pole mitte kunagi lahus. Kui ühte kuhugile kutsuda, tuleb automaatselt ka teine. Kui ühele rääkida saladust, teab sellest kohe ka teine. See pole lahe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles