Üksikisasid peetakse paremateks partneriteks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üksikisasid peetakse paremateks partneriteks, sest lastega on nad pidanud vastutustunnet õppima.

Uue küsitluse alusel selgub, et kaheksa isa kümnest on tänu isadusele õppinud vastutust võtma, tingimusteta armastama ja muutunud kannatlikumaks, kirjutab femalefirst.co.uk.

Koguni 92 protsenti meestest sõnas, et lapsevanemaks saamine on muutnud neid paremaks partneriks.

Üksikisad otsivad ka tõenäolisemalt pikemat ja stabiilset suhet - 57 protsenti küsitluses osalenud isadest kinnitas, et tänu isaks saamisele on nad hakanud tõsist suhet otsima.

Isad võtavad aga ka oma laste arvamust arvesse, sest 21 protsenti ütles, et küsiksid enne lapselt nõu, kui plaanivad mõne naisega kohtingule minna.

Samas on isad oma laste osas ka kaitsvad: kaks kolmandikku tunnistas, et ei räägiks esialgu lapsele uuest partnerist midagi. Põhjuks nimelt see, et kui uus suhe ei jää püsima, siis võib laps haiget saada.

Tütarde isad ütlesid, et tütred muudavad neid teadlikumaks sellest, kuidas naisi kohelda ja 71 protsenti isadest ütles, et tahavad oma tütrele õpetada, kuidas mehed neid kohtlema peaks.

Poegadele tahetakse aga heaks eeskujuks olla ja õpetada, kuidas naistega ümber käia.

Hoolimata sellest, et isad tahaksid teada, kellega nende tütred väljas käivad, sõnasid isad, et poegade armuelust hoiaks nad eemale. Isad tahaksid, et pojad õpiks esialgu ise, kuidas tüdrukutega suhelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles