Nippe, kuidas suvel tukaga hakkama saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tukk on suvel moes.
Tukk on suvel moes. Foto: SCANPIX

Tukad on sel suvel ülimalt moes. Kuid palav ja niiske suveilm ei tee tukakandjate elu just kergeks. Kui sul on tukk või sa sooviksid seda lasta lõigata, on järgmistest nippidest sulle kasu.

1.     Kasuta palsamit ka juuksejuurtel

«Niisutav palsam muudab tuka siledamaks ja see on juurte juurest vähem puhvis,» õpetab New Yorgi juuksestilist Mylo ajakirjas Women’s Health. Kindlasti pea meeles aga palsam juurte juurest eriti hoolikalt välja loputada.

2.     Kasuta sirgendustooteid

Juuksestilist sõnab, et tugevatoimelised sirgendustooted nagu näiteks sirgendusgeel hoiavad tuka lokiliseks muutumast ka niiske ilmaga.

3.     Jäta meelde: 60 protsenti

«Et tukk jääks sile ja mitte kahune, peaksid juuksed enne föönitama asumist olema just 60 protsenti kuivanud,» ütleb Mylo. Seda juhul kui su juuksed pole loomulikult lokkis. Sel juhul soovitab stilist föönitada tukka täiesti märjana, et tukk ei saaks püsti tõusta.

4.     Kasuta sobivat harja

Sirgeid juukseid tuleks harjata klassikalise kujuga kvaliteetse harjaga. Lokkis juukseid aga ümmarguse kvaliteetse harjaga, sest selline hari haakub lokkis juustega paremini. Lõpetuseks tuleks tukale pihustada mõnda niiskuskaitsevahendit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles