Lugeja küsib: kas tõesti tohib internetis avalikult pakkuda erootilise massaaži teenust?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

«Facebookis jagati ühe noormehe kodulehte, kes pakub naistele erootilist massaaži. Kas see on tõesti lubatud ja normaalne?» tahab lugeja teada.

«Näiteks pakutakse selle veebilehe kaudu erootilist massaaži ja on ka kirjeldatud, et selle käigus masseeritakse naiste suguelundeid. Seal on kirjas: «Massaaž algab kõhuli lamades, siin on meie jaoks ülimalt oluline teie täielik mugavus ja turvatunne. Töötame läbi kõik olulised tsoonid kehal, seejärel palume end keerata selili ning massaaž jätkub veel sügavamal tasandil tipnedes raviva suguelundite massaažiga, kus naise kehast vabanevad viimased erinevad tavaelu segavad blokeeringuid - dogmad ja tabud.»

Hindade alalehel on kirjas, et koduvisiidid toimuvad kokkuleppel. Sellised kirjeldused jätavad mulje, justkui oleks tegu prostitutsiooniga. Kust jookseb see piir, mis on lubatud ja mis mitte? Kas massaažisalongid pole tarbijakaitse poole pöördunud murega, et sellised ettevõtmised heidavad nende tööle halba varju ja kahjustavad massööride mainet?»

Vastab politsei- ja piirivalveamet pressiesindaja Helen Uldrich

Erootiline massaaž muutub prostitutsiooniks, kui tegevuse eesmärgiks ja ka tulemuseks on sugulise kire rahuldamine. Kui seda ei toimu, on tegemist massaažiga.

Prostitutsioon ei ole Eestis keelatud ning  seda võib muuhulgas reklaamida ka veebi kaudu. Keelatud on prostitutsiooni vahendamine ehk kasu saamine kliendi ja teenusepakkuja kokkuviimise eest. Ehk kui erootikateenust pakub konkreetne firma, millel on klienditeenindajad, kes massaažiteenusele lisaks pakuvad ka seksiteenust, siis seda saab võtta juba prostitutsioonina.

Vastab tarbijakaitseamet tarbijapoliitika ja avalike suhete osakonna juhataja Hanna Turetski

Tarbijakaitseameti poole ei ole ükski massaažisalong mainekahju tõttu pöördunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles