Rabarberivinegrett

, Lihtsalt linnulihast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabarber
Rabarber Foto: SCANPIX

Rabarberivinegrett on lausa sõltuvust tekitav. Veidike hapukas, veidike magus. Vajadusel saad maitseid oma meele järele kohandada.

250 g rabarberivarsi, koorituna

0,5 dl vett

2 sl oliiviõli

4-5 tl mett

5-6 tl palsamiäädikat

näpuotsatäis soola

Lõika rabarber õhukesteks viiludeks ning pane pannile koos veega hauduma. Hauta seni kuni vesi on aurustunud. Seejärel pane rabarberid mikserisse, lisa ülejäänud ained ning püreesta ühtlaseks. Vajadusel timmi maitseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles