Uus toode ja pakend: martsipanikommid ja Hellus

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike Helluse keefir.
Väike Helluse keefir. Foto: Tere AS

Kalev ja Tere annavad teada, et on oma tootevalikut laiendanud ühe uue toote ja pakendiga: Kalev toob turule uued martsipanikommid, Tere pakub väikeses pakendis Hellust.

Alates juunikuust on poelettidel Eesti magusatootja Kalevi uued martsipanikommid Kalev Finest Marzipan.

Kalevi tootearendusjuht Evelin Heibergi sõnul on uued martsipanikommid magusaarmastajate poolt kaua oodatud. «Kui varasemalt leevendati magusaisu tihtipeale martsipanibatooniga, siis nüüd saab põske pista just paraja suurusega mandlimartsipanist kommi, mis on piisavalt magus, et leevendada kiirelt energiavajadust ning mis samal ajal pakub mõnusat maitseelamust,» sõnas Heiberg.

Martsipanikompvekkides on kokku saanud mandlimartsipan ja seda kattev kakaone tume šokolaad. Kalev Finest Marzipan martsipanikommid on pakendatud 175-grammistesse kommipakkidesse.

Tere tõi turule uue väikeses 0,33-liitrises tetrapakendis Helluse keefiri, mis sisaldab probiootilisi piimhappebaktereid ME-3.

«Uus väikeses pakendis keefir on toitev ja tervislik vahepala soojadel suvepäevadel. Suveajal eelistavad inimesed kergemini seeditavaid ja kiiresti valmivaid toite. Keefir annab selleks suurepärase võimaluse, olles nii hea janukustutaja kui ka mitmekülgseid võimalusi pakkuv tooraine toidu valmistamisel,» selgitas Tere juhataja asetäitja Ülo Kivine.

Helluse keefiris sisalduvad kasulikud probiootilised piimhappebakterid aitavad vähendada seedeinfektsioonide ja ateroskleroosi riski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles