Sarah Jessica Parker loob koos Manolo Blahnikuga endanimelise kingakollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Jessica Parker.
Sarah Jessica Parker. Foto: SCANPIX

«Mul on tunne, et inimesed on seda minult kui Carrie Bradshawlt juba ammu oodanud,» naerab näitleja-ema-disainer-ärinaine-abikaasa Sarah Jessica Parker.

Kollektsiooni kallal tegi ta koostööd George Makemusega ning kollektsiooni nimeks saab vastavalt SJP. Kollektsiooni, mis lisaks kingadele sisaldab ka kotte ja paari mantlit, on võimalik soetada vaid Nordstromi kaubamajast (shop.nordstrom.com).

Muidugi ei ole SJP kollektsioon tavaliste ja igavate killast, kirjutab Vogue Daily. Pigem sarnaneb see mingil määral vanakooli moeloojate Charles Jourdani ja Maud Frizoni loominguga.

«Kingade puhul kombineerime me värve, mida tavaliselt kokku ei panda,» ütleb «Seksi ja linna» staar. «Kottide puhul ammutame me inspiratsiooni 70-ndatest ja 80-ndatest ning ei keskendu mitte erinevatele kaunistustele, vaid kotile endale.»

Ometi ei ole kottide ja jalanõude hinnad üüratult kõrged. Kingad maksavad umbes 200-300 dollarit ja kotid umbes 700 dollarit. Lisaks on positiivne, et kotid ja kingad valmistatakse Euroopas ja New Yorgis.

«Tänu Carrie Bradshaw mängimisele tean ma kingadest nii mõndagi. Nüüd lõpuks on mul võimalus neid teadmisi ka kasutada,» rõõmustab kolme lapse ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles