Paaride kõige tüütumad harjumused magamistoas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norskamine ja unes rääkimine on kõige tüütumad harjumused.
Norskamine ja unes rääkimine on kõige tüütumad harjumused. Foto: SCANPIX

Kui sa otsid oma sõpradele parimat pulmakingitust, siis võib selleks suure tõenäosusega  olla madrats. Hiljutises Ameerikas läbi viidud küsitluses selgus, et uus madrats on kihlatute poolt kõige ihaldatum pulmakingitus.

Pea pooled küsitletutest vastasid, et nad soovivad kingiks madratsis, sest see on nii romantiline (intiimsuse suurendamine) kui ka praktiline.

Küsitluses tuli välja ka see, et rohkem kui pooled vastajatest ütlesid, et nende kihlatu kohaselt on neil magades mõni tüütu harjumus.

Huffington Post toob välja küsitluse tulemused:

·      Kõige tüütumad harjumused: norskamine ja unes rääkimine. 26 protsenti küsitletutest vastas, et neid häirib kõige rohkem just partneri komme norsata või unes rääkida.

·      Järgmise koha kõige tüütumate harjumuste edetabelis sai öine näksimine. Sellega seotult vastasid 24 protsenti küsitletutest, et neid ajab tohutult närvi toidupuru linade vahel.

·      15 protsenti kihlatutest vastas, et nende partnerile ei meeldi see, et nad nii vara magama lähevad.

·      Küsitlenutest 12 protsenti ütles, et nende partnerile ei meeldi nende juures lapsikud harjumused nagu magamine kaisuloomaga või öölambi põlema jätmine.

·      15 protsenti vastanutest arvas, et uus madrats tooks nende suhtesse rohkem romantikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles