Ainult naistele: 5 põhjust, miks sooloseks on tervisele kasulik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alasti naine
Alasti naine Foto: SCANPIX

Erinevate uuringute kohaselt tegeleb eneserahuldamisega 92 protsenti naistest, kuid millegipärast valmistab sellest rääkimine ebamugavust.

Väljaande YourTango väitel on sooloseks tervisele rohkem kui kasulik ning seda ei peaks harrastama ainult mehed.

1. Toob parema une. Ei mingit lammaste lugemist enam! Masturbeerimine on looduslik unerohi. See paneb keha tootma endorfiine, mis on olulised kemikaalid stressi ja valu leevendamiseks ning lõõgastumiseks.

2. Tugevdab lihaseid. Masturbeerimine hoiab toonuses vaagna- ja pärakulihaseid. Tugevam vaagnapõhi tagab naisele parema seksi ja vähendab tahtmatu urineerimise riski.

3. Leevendab menstruatsioonivalu. Eneserahuldamine võib oluliselt vähendada valu, mida tunned päevade ajal. Lisaks vähendab see ärritusvust, krampe ja seljavaluseid. Kuidas? See paneb alumises otsas vere liikuma.

4. Vähendab kuseteedepõletikke. Kui oled aldis põiepõletikele, aitab masturbeerimine leevendada ebamugavustunnet ja välja pesta valesse kohta sattunud bakterid.

5. Vähendab 2. tüübi diabeedi riski. Uuringud näitavad, et naistel, kes kogevad sagedamini orgasmi, on suurem vastupanuvõime teise tüübi diabeedile. Kuidas saada rohkem orgasme? Ennast rahuldades!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles