Moeblogi: marmor kalliskivi asemel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu.

Miks mitte kanda mõnikord lapsemeelset ananassikujulist ridiküli, pakub moeblogija Anni Jürgenson suveks.

Oma välimusele saab luksulikku ilmet anda ka ilma kalliskivideta. Selle asemel proovi riietel hoopis väärikast marmorist inspireeritud mustreid, seda nii tagasihoidlikus mustvalges kui ka värviküllases koloriidis. Tulemus on palju huvitavam ja kindlasti mitte kunagi ülepakutud. Näited Diane Von Fürstenbergilt ja Seventh Wonderlandilt.

Balenciaga näitas ette, Mango tegi järele ja kellelegi ei piisa enam vaid ühest sõrmusest korraga!

Hea uudis kõigile moesõpradest instagrami-fanaatikutele. Uus iPhone’i app Trendabl toimib sarnaselt ülipopulaarse Instagramiga, kuid põhirõhk on moel ja uutel trendidel.

See on koht, kuhu postitada pildid oma uutest moeleidudest ja saada teistelt kasutajatelt inspiratsiooni. Uute ideede leidmiseks on võimalik fotosid brändi, poe, hinna ja värvi järgi lehitseda. Vaata http://trendabl.com.

Vahel on ju tore äratada ellu oma sisemine väike laps ja natuke lustida. Olgu selleks siis kas või lego­klotsi- või ananassikujuline ridikül. Kes ütles, et moodi tuleb tõsiselt võtta? Näited Chanelilt ja Lindexilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles