Age Oks: keskeakriis on väljamõeldis!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baleriin Age Oks.
Baleriin Age Oks. Foto: Marianna Loorents/Õhtuleht

Kauaaegne Inglise rahvusballeti esitantsija ja praegu Eesti rahvusballetis ametis olev Age Oks (43) ütles ajakirjale Naised, et tema moodsa aja haiguse ehk keskeakriisi pärast ei muretse.

«Ma arvan, et see on väljamõeldis, sest nii võib ju iga asja kohta öelda,» selgitas ta. «Alati toob ju millegi lõpp ja millegi algus kaasa kriisi. Minu elus on olnud nii palju eneseületamist, et nüüd kriisist rääkida… Ma ei tea. Kriis võib olla, kui sa järsku ei tea, mida edasi teha, ja tunned enda sees tühimikku.»

Oma tegemisi ei taha Age liigselt ette planeerida, sest usub elu omavoolu. «Ma ei plaani, et mida peaksin olema saavutanud selleks ajaks, kui olen viiekümneaastane. Vaadates oma elule tagasi, olen eriti õnnelik selle üle, et sain lapse,» nentis ta. «See on tõeline jumala kingitus. Mina oleksin veel valmis lapsi saama, aga olen elult õppinud, et pole mõtet väga kindlaid plaane teha, sest elu viib sind ikka seda rada, mis on sulle ette nähtud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles