Telesarja suurima kaalulangetaja vorm on jätkuvalt hea

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
42aastane Rudolf Jeeser võttis kümne kuuga kaalust maha rohkem kui poolsada kilo.
42aastane Rudolf Jeeser võttis kümne kuuga kaalust maha rohkem kui poolsada kilo. Foto: Tõnis Sestverk

Täna stardib Eesti ööjooksu pikimale distantsile üle tuhande kahesaja inimese, poolmaratoni rajal vallutab Rakvere tänavad ka telesarja suurim kaalulangetaja Rudolf Jeeser.

«Viimased treeningud eelmisel nädalalõpul näitasid, et kõik läheb plaanipäraselt ning ma ei näe hetkel ühtegi takistust, et oma lubadust mitte täita,» sõnas Rudolf võistluse eel.

Ta tunnistas, et väike ärevus on ikka enne starti sees, aga vorm on hea ja tuju super. «Esiteks tekitab seda tähelepanu minu suunas ja teiseks linnajooksu kogemuse puudumine võistlusoludes,» rääkis Tarvalinnas paar aastat tagasi Kaitseliidu Viru malevat juhtinud Rudolf.

TV 3 saates «Kaalul on rohkem kui elu» osalenud 42-aastane Rudolf võttis 10 kuuga kaalust maha rohkem kui kolmandiku. Täna tõdeb Jeeser, et vorm on nii hea, et 10 km distants ei paku enam pinget. «Distants on nii hea, et prooviks kahe tunniga ära joosta,» sõnas aasta tagasi 151 kilo kaalunud Jeeser.

Rakvere linnapäevade raames mitme tuhande rakverelase südameid võitnud Eesti ööjooks  toimub 7. juunil.  Sel aastal on starti oodata üle 8000 osaleja. Kell 18.30 stardivad Mõmmi lastejooksudele pere pisemad ning ratastoolisportlaste võistluse start antakse vahetult pärast Mõmmi lastejooksude lõppu. Kell 21.30 kõlavad viieminutilise intervalliga stardipaugud poolmaratoni, 10 ja 5 km distantsidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles