Kolm nõuannet, kuidas mees voodis kauem vastu peaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks sageli levinud probleeme, millega paarid rinda pistavad, on mehe võimekus seksi ajal vastu pidada. Kui sinu mehel on ka sellega probleeme, räägi temaga ja soovita tal järgmist kolme nippi proovida, et voodis kauem vastu pidada.

Valige õige poos

Poosil võib olla oluline roll selle juures, kas mees suudab oma seemnepurset kontrollida või mitte. Kuigi tema võib arvata, et hea on selline asend, kus ta saab oma peenise võimalikult sügavale sinu sisse lükata, võib see viia teda aga kiiremini orgasmini. Järgmine kord proovige vahelduseks mõnd teistsugust poosi ja vaadake, kuidas see mõjub.

Peata teda, kui ta kipub kiirustama

Oluline on vastu pidada armatsemise esmaste staadiumite jooksul, sealt edasi läheb asi juba lihtsamaks. Seetõttu on oluline, et mees tegutseks aeglaselt kohe algusest peale. Kui eelmäng viib lõpuks seksini, siis mees peab olema võimeline, et sinu erutusega toime tulla ning ka sind lõpuni viima. Hoidke alguses ühtlaselt aeglast tempot, et mõlemi kehad saaksid harjuda ning et mõlemad lõõgastuks. Rahuliku alguse järel võib hakata aegamisi tempot tõstma.

Ära lase tal mõtetesse takerduda

Seksi ajal on keha täidetud paljude tunnetega ning enamik mehi üritab neid tundeid välja lülitada. Tegelikult tuleks aga hoopis vastupidi toimida ning lasta oma ihal end juhtida, mitte mõtetel. Ära lase mehe pessimistlikel mõtetel ligi hiilida, ürita teda koos endaga hetkes hoida.

Kuni 50 protsendil meestest esineb probleeme enneaegse seemnepurskega, aga kui te mõlemad probleemi lahendamisele keskendute, siis pikeneb nii tema kui sinu nauding linade vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles