Ülimalt sportlikud Hollywoodi staarid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teri Hatcher Nautica Malibu triatlonil.
Teri Hatcher Nautica Malibu triatlonil. Foto: SCANPIX

Women’s Fitness Magazine toob teieni kuulsused, keda võib lisaks punasele vaibale kohata ka spordivõistlustel.

Teri Hatcher

Populaarse sarja «Meeleheitel koduperenaised» staar Teri Hatcher läbis eelmisel aastal Malibul kurnava triatloni. Pole ka ime, sest näitleja on väga suur rattasõidu fänn – igal nädalal pedaalib ta maha pea 150 km. Et aga rattasõit igavakas  ei muutuks, harrastab sportlik Teri ka Pilatest, joogat ning jõutreeningut.

Matthew McConaughey

Ka paljude naiste lemmik Matthew McConaughey läbis sama Nautica Maltibu triatloni. Tema ajaks oli 1 tund 30 minutit ja 44,7 sekundit. Lisaks käib heas vormis Matthew ka regulaarselt jõusaalis ja harrastab jooksmist.

Shia LaBeouf

Filmist «Transfomerid» tuntud Shia LaBeouf võttis mõni aeg tagasi osa näiteks Los Angelese maratonist, mille ta läbis ajaga 4 tundi ja 35 minutit. Maratoniks treenides tegi näitleja pea iga päev tund aega erinevat aeroobset trenni. Selleks, et  ka suuri lihaseid kasvatada, käib 26-aastane näitleja väga tihti jõusaalis raskusi tõstmas.

Jennifer Lopez

Paljude jaoks võib tulla üllatusena, et ka laulja ja näitleja Jennifer Lopez läbis aastal 2008 näiteks Nautica Malibu triatloni. Oma kurvika keha poolest kuulus staar saab palju koormust esinemistel ja proovidel.

Katie Holmes

Tom Cruise’i eksabikaasa Katie on läbinud New Yorgi maratoni ajaga 5:29:58. Näitlejatari lemmiktreeninguks ongi jooksmine. Lisaks kurnavale jooksmisele naudib Katie ka tantsimist ja kõndimist.

Tiffany Thiessen

Sarja «Beverly Hills 90210» osatäitja Tiffany Thiessen on samuti osalenud Nautica Malibu triatlonil! Ka Tiffany naudib väga jooksmist, kuid kuna ühelaadne treening teda ruttu ära tüütab, vaheldab ta jooksmist näiteks nii Pilatese kui ka joogaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles