Rasedatele: lõbusaid viise, kuidas lapse sugu ära arvata

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teadmatus ajab sind hulluks: kas kõhus kasvab pisike preili või poisipõnn? Ultraheliga on arstil võimalik see kindlaks teha, aga ka arstid võivad eksida.

Siin on mõned lõbusad moodused, kuidas enne sünnitust kindlaks teha, kas ootad poissi või tüdrukut, kirjutab parenting.com.

Üleval või all? See on kõige lihtsam moodus: kui su kõhuke on üleval, siis on tulemas tüdrukutirts, kui kõht on aga pigem allpool, siis kasvab seal poiss.

Südamelöökide järgi. Järgmine kord, kui günekoloog lapse südamelööke kuulab, küsi temalt, kui kiiresti beebi süda lööb. Legendi järgi lööb tüdrukute süda 140+ lööki minutis, alla 140 löögi viitab aga poisile.

Magus ja hapu. Kui sul on isu pigem magusa järgi, siis on kõhus ilmselt tüdruk. Kui eelistad aga haput või soolast, siis sünnib poeg.

Paaris või paaritu? Väidetavalt tegid maiad laste sugu kindlaks selle järgi, kui vana oli ema lapse eostamise ajal ja mis aastal viljastamine aset leidis. Kui mõlemad arvud olid paaris või paaritud, siis ennustas see tüdruku sündi. Kui üks arv oli paaris, teine aga paaritu, siis vihjas see poisile.

Probleemid näonahaga. Kas sul on raseduse ajal näole tekkinud palju vinne? Süüdista selles oma sündimata tütart. Ühe uskumuse järgi on just pisipreilid süüdi selles, et varastavad emalt ilu ning seetõttu võib näonahaga raseduse ajal probleeme olla.

Ennustamine sõrmuse abil. Võta oma abielusõrmus ja seo see niidi külge. Hoia rippuvat sõrmust oma kõhu kohal. Kui sõrmus hakkab ringe tegema, siis on sul kõhus väike poisipõnn. Kui sõrmus kiigub aga edasi-tagasi, sünnib tüdruk.

Iiveldus. Esimese trimestri jooksul ajab sind pidevalt iiveldama? See viitab sellele, et sündimas on tüdruk. Kui sa ei koge üldse või on sul vähe hommikust iiveldust, siis on tulekul pisipoiss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles