Kuidas mehele oma tundeid avaldada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled juba nädalaid salamisi jälginud Härra Kuuma, kuid pole julgenud talle avameelselt tunnistada, et ta meeldib sulle. Võta julgus kokku, sest nüüd on paras aeg seda teha!

Mehele oma tunnete avaldamine võib olla hirmutav, aga siin on mõned nõuanded, kuidas seda teha, kirjutab femalefirst.co.uk.

Uuri pinda

Ilmselgelt enne, kui lähed oma südamelt kõike ära rääkima, tahaksid ju teada, kas temal võivad ka sinu vastu tunded olla. Ürita temaga mänguliselt flirtida ja vaata, kuidas ta reageerib. Kui ta vastab samaga, siis sul on isegi võimalust. Ole enesekindel ja pigem naljatlev, sel viisil on sul lihtsam asja naljaks pöörata, kui ta su flirdile ei vasta.

Kehakeel

Kehakeel reedab suuresti seda, kuidas inimene sinusse suhtub. Silmside annab talle märku, et tunned tema vastu huvi ja kui ka tema jääb sulle otsa vaatama, siis üritab ta täpselt sama asja sulle teada anda. Ürita talle võimalikult lähedale liikuda. Kui sa meeldid talle, siis tal pole su läheduse vastu midagi. Tema käe või jala puudutamine on alati hea viis näitamaks, et ta on sinu jaoks sümpaatne.

Ole otsekohene

Parim moodus oma tunnete näitamiseks on nende ausalt üles tunnistamine. Sa ei pea seda olukorda ülitõsiseks muutma, tee talle komplimente ja ütle, miks ta sulle meeldib. Meelitustega jõuab kaugele ja kui suhtud temasse hästi, siis vastab ta tõenäoliselt samuti. Isegi kui ta ei tunne sinu vastu sama, siis annab ta sulle viisakalt korvi, kui oled temaga suhtlemisel siiras olnud.

Ja lõpuks...

Kui ta su tunnetele ei vasta, siis see ei pea tingimata ju lõppu tähendama. Ära jookse nuttes minema ega nea mehi maa põhja. Kui tema ei taha sinuga sõprusest enamat, siis see ei tähenda, et sa peaksid solvuma. Kui olete pikka aega sõbrad olnud, siis ärge laske sellisel asjal oma sõprust rikkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles