Miks ei tasuks kohtingulehe profiili täites valetada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui tegeled on-line kohtingutega, siis on üks olulisemaid esimesi samme see, et täidad oma kohtingulehe profiili korrektselt. See peab olema huvitav ja ligitõmbav, ent selle nimel ei tasu valetada või liialdada.

Lisaks ei tohiks üles laadida pilte, mis on umbes viis aastat vanad, sest see ei anna ausat kujutluspilti sinu elustiilist. Järgnevalt on välja toodud kuus põhjust, miks oma profiili täites tasuks ausaks jääda, kirjutab femalefirst.co.uk.

See pole aus sinu enda suhtes

Valetades oma profiilil petad sa eelkõige iseennast. Sa ei leia endale väärilist kaaslast olles ebaaus ja kuigi võid arvata, et valetades on parema partneri leidmine tõenäolisem, eksid sa rängalt.

See pole aus partneri suhtes

Mõtle, mis tundeid see sinus tekitaks, kui kohtud kutiga, kes erineb oluliselt sellest inimesest, kellena ta end internetis kirjeldas. Oleksid ju pettunud ja vihane? Mehele vale mulje jätmine tekitab temas vaid negatiivseid tundeid sinu suhtes ning sinu võimalused temaga uuesti kohtuda saavad nullitud.

Valetamine on halb omadus

Ebaausus pole just see omadus, mida partneri puhul otsitakse, seega milleks suhtlust valesti alustada? Suhted põhinevad aususel, tõel ja usaldusel, kui oled juba esimesel sammul kõigist kolmest mööda vaadanud, miks peaks keegi sulle veel teise võimaluse andma?

Valed nõuavad liiga palju pingutust

Kui sul pole just mingi supermälu, siis tõenäoliselt ei püsi sul meeles kõik asjad, mida kokku oled valetanud. Kui oled loonud omale profiili, mis kubiseb valedest ja liialdustest, võid kohtingule minnes probleemi otsa sattuda, sest sinu jutt ei kattu su profiilis kirjas olnuga.

Leiad väiksema tõenäosusega kaaslase

Kui oled oma profiilipildiks pannud uduse foto, mis on tehtud kuus aastat tagasi ning millel on näha vaid su pea, siis võib su profiili uuriv potentsiaalne kaaslane hakata kahtlema. Kui su profiil tundub mingil põhjusel kahtlane, siis liiguvad inimesed sellelt kiirelt edasi. Pane oma profiili juurde värske foto ja täienda aja jooksul oma huvide nimekirja.

See on ajaraiskamine

Kui võtad armastuse leidmist tõsiselt, siis valesid täis profiili loomine on täielik ajaraiskamine. Hoiad end tagasi ega jäta endast õiget muljet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles