Viis nõuannet, kuidas oma magamistuba seksikamaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magamistuba. Pilt on illustreeriv.
Magamistuba. Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Feng shui, mida sageli kutsutakse ka asetuse kunstiks, on iidne idamaine teadus, mis ühendab endas astronoomia, geograafia, keskkonna, magneetilised väljad, füüsika ja looduslikud elemendid. Hiinlased on seda teadust kasutanud aastatuhandeid, et muuta elu- ja tööruumid optimaalseks. Tulemuseks on hea tervis, õnn, jõukus ja edukad suhted.

Koduses keskkonnas on feng shui jaoks väga oluline paik magamistuba, sest see on peamine koht majas, kus õitseb armastust, intiimsus, lõõgastumine ja viljastamine. Siin on mõned nõuanded, kuidas oma magamistuba muuta seksikamaks ja sensuaalsemaks paigaks, kirjutab YourTango.

Seksikas tunne

Pehmed, ümarad ja patjadega ääristatud voodipeatsid; jahedad ja siidised linad suvel ning soojad ja pehmed voodipesud talvel rahustavad kõik kompimismeelt. Samuti ka pehmed vaibad ja voodikatted ning mõnusalt kohevaks klopitud padjad, millesse langeda.

Seksikas kujundus

Visuaalsed vihjed, seaded ja mööbli paigutus toas on samuti olulised magamistoa harmoonia tõstmiseks. Väldi liigset kola ja suuri mööbliesemeid pisikeses magamistoas. Suurema rahu ja jõukuse nimel paiguta voodi magamistoa kõige kaugemasse nurka, uksest eemale, kuid suunaga ukse poole. Ideaalseks peetakse ka seda, kui magamistoa uksest ei paista tualett.

Värvid ja valgus on ülimalt olulised. Magamistoas valitseb vee sinine element, seega erinevad sinise toonid on soovituslikud. Voolava vee mustriga linad stimuleerivad meie emotsionaalset loomust. Aseta päris lilledega vaasid magamistuppa ja riputa seintele raamitud pildid maastikust.

Kõige tähtsam: korista oma magamistuba ja eemalda sealt üleliigne kola. Seda tehes on sul lugematu hulk võimalusi, kuidas muuta oma magamistuba seksikaks pelgupaigaks.

Seksikas lõhn

Intiimsust täiendavad kõik su meeled. Ära unusta aroomide tähtsust, et stimuleerida sensuaalsust. Looduslikult lõhnastatud küünlad, viirukid ja lilled on kõik erutavad. Sünteetiliste parfüümide asemel eelista looduslikumaid valikuid, näiteks eeterlikke õlisid nagu muskus, sandlipuu, lavender ja ilang-ilang.

Seksikas kõla

Ilmselgelt on sensuaalsete ja erootiliste tunnete stimuleerimiseks parim valik pehme ja meloodiline muusika. Aga tasub proovida ka vanemaid muusikameistreid, kelle teosed võivad äärmiselt erutavalt mõjuda. Loodushääled mõjuvad lõõgastavalt ning soodustavad rahu ning armastust. Muusika võib aidata muresid unustada ning keskenduda vaid oma partnerile. Pea meeles, et partneri kõrvadele võib muusikana kõlada ka see, kui sa ütled talle, et armastad teda.

Seksikas maitse

Lõpuks jõuame maitsmismeele juurde. See ei viita alati söömisele - maitsestatud libestid võivad teie õhtule maitseka dimensiooni anda. Hoidke voodi läheduses ka klaasi värske ja jaheda veega, et sina ja partner enne ning pärast seksi piisavalt vedelikku tarbiks.

Nii meeste kui naiste jaoks on üks peamisi «armutoitusid» tume šokolaad, mis oli kreeklaste seas tuntud kui jumalate toit. Tumedas šokolaadid sisaldub kaks olulist koostisosa, mis suurendavad iha ja tõstavad seksuaalset erutust. Kalorite pärast ei pea ka muretsema, sest linade vahel hullates kaotad need koheselt.

Kui teile ei maitse shokolaad, leidke mõni toiduaine, mis mõlemale meeldib. Sageli polegi oluline, mida te sööte, sest tunduvalt erutavam on teineteise söötmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles