61 protsenti naistest arvab, et tervislik toitumine on tähtsam kui armastus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ameerikas läbi viidud uurimuse kohaselt on 61 protsendi naiste jaoks tervislik toitumine tähtsam kui õnnelik suhe.

Daily Mail kirjutab, et võimalus toituda tervislikult, on paljude naiste jaoks tähtsam nii ilusatest riietest ja kopsakast summast pangakontol kui ka õnnelikust suhtest.

Abe’s Marketi poolt läbi viidud uurimuses küsitleti  1500 naist Ameerikas. Tulemused olid üllatavad ka uurimuse läbiviijate jaoks.

«On teada, et tervislik toitumine ja tervislikud eluviisid on ühe suurema hulga naiste jaoks tähtsad, kuid me ei uskunud, et nii tähtsad,» sõnab üks uurimuse korraldajatest Jennifer Grayson.

Näiteks vastas 70 protsenti naistest ka, et nad eelistaksid laste headele hinnetele seda, et laps sööb tervislikku toitu. 60 protsenti naistest eelistaksid tervislikku toitumist ka heale kontoseisule.

Ka ilusad riided on naiste jaoks vähe olulised – lausa 83 protsenti naistest tähtsustas tervislikku toitumist rohkem kui kauneid rõivaid.

Jennifer Grayson sõnab, et tänapäeva naised on tervislikkuse osas väga teadlikud ja uurimuse kohaselt hindavad seda ka ülimalt kõrgelt. Ta sõnab, et kui traditsiooniliselt on naiste jaoks tähtsaimaks peetud armastuse leidmist ja pere loomist, siis paljude tänapäeva naiste jaoks on tervislikud eluviisid tähtsamad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles