Cindy Crawford: nende paari viimase kilo kaotamine ei ole seda vaeva väärt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cindy Crawford
Cindy Crawford Foto: SCANPIX

Cindy Crawford on üks maailma kuulsamaid supermodelle, kes oma 20ndates ja 30ndates oli uskumatult peenikene. Kuid isegi tema jaoks ei ole vananemine lihtne ja ta teab, mis see endaga kaasa toob.

Portaal The Stir paljastab, et peagi 50ndat juubelit tähistav Crawford tunnistab, et vanemas eas on paratamault ka kilod kergemad kogunema, kuid paari kilo kaotamine ei ole kogu sellega kaasnevat vaeva väärt.

 «Paari kilo kaotamiseks peaksin ma loobuma nii paljust heas...ma ei ole enam valmis loobuma veinist, salatikastmetest– kuhu jääb siis lõbu?» arutles hiljutises intervjuus keskealine kaunitar.

Milline suurepärane arvamus!

Olles olnud supermodelli kehaga, on muidugi raske leppida sellega, et vanemaks saades on keha teistsugune kui 20 aastasena. Kuid ometi on keha muutumine paratamatus ja väga tervitatav on kuulda, et ka üks endisi maailma esikaunitare leiab, et mõnikord on elu nautimine tähtsam kui perfektsed kõhulihased. Siiski peab aga tunnistama, et neid paari lisakilo on tema kehalt küll raske leida...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles