Kolm moodust, kuidas igapäevaste tegevuste jooksul kõhulihaseid treenida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sulle ei meeldi jõusaalis käia või sa pole tiheda töögraafiku tõttu sinna viimasel ajal jõudnud? Pole hullu, sa võid oma kõhulihaseid korralikult treenida ka oma igapäevaseid toimetusi tehes.

Autoroolis või ühistranspordis teel tööle: ideaalne aeg isomeetriliste kokkutõmmete jaoks! Tõmba oma kõhulihased sisse ilma hinge kinni hoidmata. Hoia lihaseid pingul vähemalt kaks seksundit ja korda seda tegevust vähemalt kahe laulu vältel, mida oma pleierist või autoraadiost kuulad, kirjutab Glamour.

Poe- või kohvikujärjekorras seistes: tõsta oma jalgu! Seisa nii, et su jalad oleks 5-10 sentimeetrise vahega ja tõsta üht jalga mitte rohkem kui umbes 15 sentimeetrit õhku, hoides samal ajal teisel jalal seistes tasakaalu umbes 15 sekundit. Ürita sirgelt seista, ära värele. Korda tegevust teise jalaga, vaheta jalgu, kuni sinu kord järjekorras kätte jõuab.

Töölaua taga või kodus diivanil istudes: istu sirgelt, hoia jalgu põrandal. Tõmba oma kõht pingule, samal ajal tõsta mõlemad jalad maast õhku. Hoia poosi 5 sekundit, seejärel puhka paar sekundit ja korda tegevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles