Mai Palling himustab oma kaasa riideid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi vastuvõtt - riigikogu liige Kalle Palling ja Mai Leemet
Presidendi vastuvõtt - riigikogu liige Kalle Palling ja Mai Leemet Foto: Liis Treimann

Riigikogulase Kalle Pallingu kaasa Mai on kaunis ja stiilne naine, kelle rõivad ja karakter ei jää kunagi tähepanuta. Seekord piilus Buduaar särava naise  värvikasse gaderoobi ning sai osa tema stiilieelistustest.

Kuidas kirjeldaksid oma stiili?

Mul on minu enda näoga stiil. Stiil on tervik – välimus, riietusstiil, kehahoiak, kõnnak, ellusuhtumine. Vahel on huvitav jälgida, et firmarõivais viimase moe järgi riietuv inimene ei mõju stiilsena. Kuigi riided on justkui mõne moeajakirja kaanelt, mõjuvad need seljas suvalisena.

Vaja on karakterit riiete sees, vaja on elurõõmu ja elujaatust. Seda mul on ja seetõttu arvan, et mul ongi rõõmus, muretu ja vaba stiil. Tunnen ennast mugavalt nii tikk-kontsadel kui minikleidis ja ka kottpükstes ja luukere prindiga dressikas, sest ükskõik, milliseid rõivaid ma kannan, mina nende sees olen ikka seesama inimene – enesekindel ja muretu.

Milline on sinu moekiiks?

Kas see nüüd kiiks on, aga tihtilugu vaatan oma abikaasa riideid ja tunnen suurt kadedust, et meestele disainitakse superlahedaid ja vaat et lahedamaid riideid kui naistele.

Võtame näiteks sokid. Kui palju ja stiilseid sokke on meestele! Puhtad värvid, kindlad jooned. Ei taha üldistada, aga naiste rõivad rikutakse, vähemasti massimoes, tihtilugu üledoseerimisega ära.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles