Moesoovitusi kurvikatele naistele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kurve ning naiselikku kehakuju ei tasu häbeneda. Suve ja soojade ilmade saabudes pole mõtet ennast peita riidekihtide alla. Enda kehas tuleks tunda end mugavalt, enesekindlalt ning stiilselt. Kuidas seda saavutada?

Milline on su parim kehaosa?

Esmalt on tähtis leida kehaosa, mis on sinu lemmik. Muidugi on ka tähtis rõhutada enda suuri silmi ning lopsakaid huuli. Kas sul on ilusad jalad? Näita neid kandes lühemat või lõhikuga pikka seelikut. Kena tagumik? Kanna hästi istuvat, kitsast seelikut, kleiti või teksaseid. Rõhuta seda, mis on sinu juures parim, kirjutab kodumaine ilu- ja moeportaal stilist.ee.

Eristu massist!

Kurvikas keha ei tähenda, et sa ei võiks kanda hetkel moes olevaid rõivaid. Kanna retro stiilis kleidikesi ja kehasse töödeldud jakke. Paljud täidlasemad naised teevad suure vea kandes liiga suuri rõivaid.

Kanna lendlevaid rõivaid

Õhulised ja lendlevad rõivad ei tähenda alati ekstra suuri riideid. Võti seisneb tasakaalus. Kui sa kannad näiteks drapeeritud pluusikest, jälgi, et püksid või seelik oleks kitsad. Kui sa kannad lendlevat maksiseelikut, eelista lihtsat toppi.

Ära karda ihu näidata

Ka maitsekalt saab enda keha näidata. Pikemat aega on moes läbipaistvad kangad – ideaalne viis end pisut eksponeerida. See on naiselik ja seksikas. Suurepärane valik pidulikule õhtusöögile või muule sündmusele.

Imeline kolmveerand

Pluuse, kardigane ning pikkade käistega kleite valides eelista keskmist pikkust. Kolmveerand varrukad teevad käed pikemaks ning on praktilised.

Mustrid

Moemaailm armastab endiselt hullumeelseid mustreid. Lilled, täpid, triibud! Kuid ära kanna liiga silmapaistvaid ja suuri mustreid, mis püüavad liigset tähelepanu.

Ära peida jalgu!

Muidugi pole maksiseelikud keelatud, kuid mängi seeliku pikkusega. Eelista nii pikka, lühikest, kui ka põlvedeni seelikut. See annab ka võimaluse näidata enda edevaid kingi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles