Kolm omadust, mida mehed naistes üle kõige hindavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehed hindavad naise juures kõige rohkem lojaalsust, huumorimeelt ja hoolivust.
Mehed hindavad naise juures kõige rohkem lojaalsust, huumorimeelt ja hoolivust. Foto: SCANPIX

On küllalt lihtne kirjeldada, mida mehed üldiselt naistes otsivad. Näiteks ütlevad nad, et soovivad, et naine oleks neile hea sõber ja mõistaks neid. Kuid tihti jäävad nad täpsemate omaduste väljatoomisel napisõnaliseks. Uus uurimus paljastas kolm omadust, mida mehed naiste juures kõige rohkem hindavad, kirjutab Genius Beauty.

1.     Lojaalsus

Esmapilgul võivad mehed paista väga tugevad ja enesekindlad, kuid tihti on aegu, mil nad tunnevad end väga ebakindlalt ja vajavad moraalset tuge. Seega soovivad nad enda kõrvale naist, kes vaatamata kõigele nende juurde jääks ja aitaks neil raskustest üle olla. Seega on nende jaoks kõige tähtsam lojaalsus ja teadmine, et nad saavad naist usaldada.

2.     Huumorimeel

Huumorimeel on omadus, mida mehed hindavad nii rasketel kui ka rõõmsatel aegadel. Seega peavad mehed tähtsaks, et naine oskab asju naljaga võtta ja temaga koos saab naerda. Uurimus leidis, et isegi kui naisel on väga palju teisi häid omadusi, kuid puudub huumorimeel, mehed teda omale pikaajaliseks partneriks ei soovi. 

3.      Hoolivus

Hoolivus on kolmas tähtis omadus, mida mehed naistes otsivad. See ei tähenda, et nad sooviksid omale teist ema, kuid siiski soovivad nad, et näiteks kui nad haiged on, naine nende eest hoolt kannaks. Alateadlikult mõtlevad nad ka sellele, et hoolitsevast naisest saab ühel päeval väga hea ema. Seega armuvad mehed kergesti naistesse, kes oskavad olla õrnad ja hoolitsevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles