Maria Avdjuško: mulle meeldib, kui seksi ümber säilib mingi salapära

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Avdjuško
Maria Avdjuško Foto: Maria Pushkar/Postimees

Näitlejanna Maria Avdjuško rääkis ajakirjale Naised, et tema on vanamoodne inimene ja arvab, et tüdrukutele võiksid seksist rääkida esmalt emad ja poistele isad. 

«Mina mäletan oma esimest seksiteemalist vestlust: see oli siis, kui olin umbes 14-15-aastane,» meenutas näitlejanna. «Mulle rääkis seksist minu ema. Kuna olin teismelisena tagasihoidlik tüdruk, ei saanud ma aru paljudest asjadest, mida räägiti. Kohati tundus see maailm mulle isegi hirmutav!»

Maria sõnul teeb tänapäeval seksiteemadest rääkimisel suure osa ära ka kool, kuid kuna ajad on muutunud, siis kaasneb nüüd seksiga palju selliseid ohte, mida toona olemas polnud. «Raske öelda, kui paljud noored mõistavad, et seksiga kaasneb vastutus, kuid eks seks on ju ka lõbu. Mis puutub meediasse, siis seal on kõik seksiga seotu liiga ülevõimendatud. Mulle meeldib, kui seksi ümber säilib ka mingi salapära!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles