Galerii: restoranis Number 9 toimuvad pühapäeviti meelelahutusliku programmiga perelõunad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suve saabudes hakkab toimuma restoranis Number 9  terrassil uus üritustesari nimega Sunday Family Brunch. Üritus toimub kord kuus pühapäeviti kell 12.00 - 16.00.

Lastele on sel päeval koostatud sisukas ja põnev programm ning lastesõbralik erimenüü. Vanemad saavad nautida sõprade seltskonda, Number 9 menüüd, head muusikat ja lõbusat vaatepilti oma mängivatest lastest, kes veedavad toredalt aega.

Uue sarja avaüritus toimus sel pühapäeval ja restoranis olid kõik lauad välja müüdud. Perepäeva algusestervitas külalisi Pipi, kes veetis lastega terve päeva. Kavas olid põnevad mängud ja lastedisko Haribo Karuga. Tantsu- ja moeetendused oli dotE  tantsu- ja vabaajakeskuselt, suvist lastemoodi näitas omanäoline lastepood Ovane.  Lisaks mängis DJ Katrin Päevakene pühapäevaselt head muusikat nii lastele kui vanematele.

Uus Sunday Family Brunch toimub juba 16.juunil.  Halva ilma korral toimub üritus siseruumides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles