Kristiina Ojuland kallist käekotist: virisemine ja looderdamine ei vii kuhugi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland ja tema hirmkallis käekott
Kristiina Ojuland ja tema hirmkallis käekott Foto: Margus Ansu

Reformierakonna liige, eurosaadik Kristiina Ojuland jäi hiljuti erakonna üldkogul pildile Hermes Birkini käekotiga, mis on teatavasti hirmkallis. Postimehe küsimustele, kui palju kott maksis ja millised on proua üldised eelistused esindusrõivaste valikul, vastas Ojuland, et on omale elus kõrged sihid seadnud ja nende nimel ka palju vaeva näinud.

Seda, kui palju käekott tegelikult maksis, ei soostunud Kristiina Ojuland avaldama. Tänane õhtuleht kirjutab, et Prantsusmaal käsitööna valmivate Birkinite hinnad algavad 7000 eurost ja küündivad isegi üle 100 000 euro. Sealjuures on tähelepanuväärne, et mida väiksem kott, seda kallim. Eile võis Ojulandi kotiga samas mõõdus ja värvitoonis Birkini osta eBayst 8500 euro eest.

Postimehele ütles Kristiina Ojuland, et on endale elus alati seadnud kõrged eesmärgid ja nende täitmise nimel tööd teinud. «90ndatel aastatel töötasin näiteks alati kahe kohaga. Oli ka periood, kus olin ametis kolmel kohal (justiitsministeeriumis töötades olin poole kohaga ka Tallinna linnavalitsuse juriidilises osakonnas, hiljem riigikogu liikmena juhtisin Concordia ülikooli Euroopa arengute instituuti ja teatud perioodil olin samal ajal ametis Eesti ringhäälingute liidu tegevdirektorina),» sõnas ta. «See on hea näide ja loodetavasti innustuseks ka tänastele noortele, et kui tahate midagi elus saavutada, olgu see karjääris või materiaalse poole pealt, siis tuleb tegutseda ja vaeva näha. Virisemine ja looderdamine ei vii kuhugi.»

Loe lähemalt Birkini kottidest SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles