Ürdijogurt grillitud köögiviljadega

Ürdijogurt grillitud köögiviljadega.

FOTO: Farmi

Toidublogija Kätrin Maidla demonstreeris kohvikus Kompott, mida huvitavat saab teha Kreeka jogurtiga. Nõrutatud jogurt muutub paksemaks ja veelgi mahedamaks.

-          2 topsi Kreeka jogurtit

-          100 grammi meelepäraseid ürte-maitsetaimi (petersell, basiilik, estragon, murulauk, salvei)

-          soola

Sega Kreeka jogurtisse ohtralt meelepäraseid ürte ja kalla kahekordse marliga kaetud sõelale nõrguma. Voldi marli ülemised servad üle jogurti pealispinna, aseta raskuseks ning kaaneks peale taldrik. Lase 24 tundi külmas nõrguda. Kaste sobib ideaalselt suvisele sünnipäevalauale grillitud köögiviljade lisandina või bruchetta’dele määrimiseks.

Tagasi üles