Kümme nippi kauni suvise välimuse saavutamiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ajakiri Glamour toob teieni kümme suvist nippi kaunite juuste, naha ja  küünte heaks.

Kanna juukseid krunnis

Tõenäoliselt on parimaks suviseks soenguks krunn: su juukseid ei sega sind, ka su kael saab kenasti päikest ning boonusena on peapeal oleval krunnil põsesarnu tõstev efekt.

Kasuta deodoranti enne magamaminekut

See võib tunduda ebaloogiline, kuid tegelikult on deodorandi kasutamine juba enne magamaminekut efektiivsem kui selle kasutamine hommikul, sest siis on higistamist takistavatel osakestel rohkem aega su naha sisse imenduda. Lisaks ei pea nii hommikul valgete triipude pärast muretsema.

Proovi kuivšampooni

Kui sa ikka veel pole kuivšampooni proovinud, siis nüüd on selleks õige aeg. See muudab su välimuse hoobiga värskemaks ning paneb su lõhnama nii nagu sa oleksid just duši all käinud.

Kasuta veekindlat lauvärvi

Kui sulle meeldib ka suvel lauvärvi kasutada, siis on tavalise lauvärvi asemel targem valida veekindel variant. Mõned neist püsivad peal lausa 12 tundi – nii kuivas kui ka märjas olukorras.

Otsi välja peavõrud

Enamikel meil on kodus sahtlis mõni peavõru peidus, kuid miskipärast ei leia see kunagi kasutust. Nüüd on õige aeg see välja otsida, sest peavõru aitab suurepäraselt peita palavaga higistavaid juuksejuuri ning hoiab kõik salgud otsaesiselt eemal.

Kanna erksavärvilisi küünelakke

Millal siis veel kui mitte suvel kanda erksavärvilisi küünelakke? Suve algus on hea vabandus endale ka üks maniküüri-pediküür lubada.

Muuda kulmuvärv higi- ja veekindlaks

Sel suvel on moes tugevad ja tumedad kulmud, kuid keegi ei soovi ju, et kulmuvärv higistades laiale läheks. Selle vastu aitab kulmudele mõeldud vahapliiats, mida enne ujumist või trenni kulmudele kanda.

Varusta end niisutavate salvrätikutega

Niisutavaid salvrätikuid tasub suvel endaga igal pool kaasas kanda, sest vajadusel muudavad nad su enesetunde hetkega värskemaks.

Korraldage rannas patsipunumine

Suurepärane mõte higiste juuste vastu on suvel sõbrannadega rannas olles üksteisele kalasaba patsid punuda. Mõnus ajaviite tulemusel näete te kõik välja võluvalt boheemlaslikud.

Lase oma nahal loomulikult särada

Muidugi ei ole higistamine tore, kuid suvega kaasneb see paratamatult ning seega pole mõtet selle pärast liialt põdeda. Põdemise asemel proovi parem nautida oma loomulikult säravat ja päevitunud nahka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles