Endine Miss Alabama tarbib päevas vaid 1120 kilokalorit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katherine Webb.
Katherine Webb. Foto: SCANPIX

Endine Miss Alabama Katherine Webb paljastas hiljuti ajakirjale People, et ta tarbib päevas vaid 1120 kilokalorit.

Modell, kel on pikkust 180 cm, rääkis intervjuus, et tema tavaline menüü on järgmine: hommikusöögiks isetehtud smuuti, vahepalaks roheline õun, lõunasöögiks spinati salat mandlite ja maasikatega, õhtuseks vahepalaks jogurtibatoon ning õhtusöögiks grillitud kanafileepalad magusa kartuliga.

Toitumisekspertide hinnangul võiks modell aga süüa ka rohkem ja ikka säilitada sama figuuri, sest ta teeb korralikult trenni. «On positiivne, et Katherine sööb kolm einet ja vahepalaks kerged snäkid, mis hoiavad ta ainevahetuse töös, kuid ta võiks vabalt süüa ka vähemalt 600 kilokalorit rohkem,» ütles ekspert Haylie Pomroy.

24-aastane Katherine Webb sõnas, et kõik sõltub üksnes enesekontrollist. Iludusvõistluseks või pildistamiseks valmistudes on tema toitumisrežiim veel rangem. «Enne võistlust või pildistamist ei söö ma mitte mingisuguseid leivatooteid ja magusat, sest suhkur tekitab mulle puhitustunde.»

Mõnikord lubab kaunitar endale aga ka midagi kaloririkkamat. Pärast mõnd tähtsat pildistamist naudib ta näiteks friikartuleid ja kanatiibu.

Jõusaalis käib endine Miss Alabama kolm korda nädalas. «Ma usun kardiotrenni. Minu puhul põletab see rasva kõige paremini ja mõnikord teen ma trenni ka vabade raskustega nagu kangid ja hantlid.»

Üldiselt proovib ta aga toitumise pärast mitte liiga palju stressis olla ja sõnab: «Kui ma mõtlen liiga palju sellele, mida ma söön, lähen ma hulluks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles