Galerii ja video: Marilin Sikkal muutis Nõmme raudteejaama moevaksaliks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Disainer Marilin Sikkal näitas oma uut kollektsiooni Nõmme jaamahoones.

Moeetendus nimega Garden Madness

Marilin Sikkali loomingut iseloomustavad naiselikkus, graatsia, elu tema lihtsuses ning rõõmus keset lilli, liblikaid ja naervaid lapsi. Samas meenuvad armsad kodused traditsioonid, nädalavahetuse piknikud ning jalgrattasõidud rohelusse, ja muidugi maikuu oma lõhnade ning õite iluga, mis vallutab ning ei lase unustada, et nii on kunagi juba olnud ja jääb alati korduma.

Esitluspaigaks oli väärikas Nõmme jaam, sest just nimelt Nõmme oma imelise atmosfääri ning aegumatute aiatraditsioonidega on sobiv paik kandmaks edasi seda erilist tunnet, mille loovad koos hiliskevadised õied ning perroonil lehvivad naiselikud lillemustrilised kleidid koos rikkalikult kaunistatud aksessuaaridega Wise Style firmalt. Showeesmärk oli tuua välja ning rõhutada naiselikkuse kordumatut ilu ning selles peituvat jõudu ning tarkust, mis on ühtlasi ka perekondlike väärtuste ning koduste traditsioonide alalhoidja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles