Mari ja Kristi Ojasaar: loeme teineteise mõtteid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Ojasaar ja Kristi Ojasaar.
Mari Ojasaar ja Kristi Ojasaar. Foto: Jelena Rudi

Kaksikõed Mari ja Kristi Ojasaar on alati olnud parimad sõbrannad. Koos kasvades on nad õppinud teineteist nii hästi tundma, et mõnikord pole suhtlemiseks sõnu vajagi, kirjutab Naisteleht.

«Eks see õdedevaheline suhe on selline, et seal on 100 protsenti armastust sees. Kunagi, kui koos elasime, suhtlesime seltskonnas teineteisega ka silmadega, sõnu polnud vajagi,» räägib Kristi. «Kuidas see võimalik on? Lihtsalt iga päev koos olles tekib selline sünergia omavahel, et mõistad.»

Praegu on Mari ja Kristi elud siiski üsna erinevad ja vahepeal elas Mari pikalt Austraalias. «Õest eemal olemine on vahelduseks värskendav, kuid samas tunned, et pool sinust on ära. Just emotsionaalsetel hetkedel tahaks väga õega suhelda.»

Nii nagu paljud teised kaksikud, tegid ka nemad äravahetamiskrutskeid. Näiteks meenus Kristile, kuidas nad teismelistena poisse kiusasid ja end teineteisena tutvustasid. «Keegi helistas ja küsis Mari, aga temaga rääkis hoopis Kristi ja vastupidi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles