Liisi Eesmaa paljastas, miks ta lahkus Tallinn Dollsist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Eesmaa
Liisi Eesmaa Foto: Jelena Rudi

Moekunstnik Liisi Eesmaa (29) avaldas intervjuus Anne&Stiilile, miks ta lahkus 2012. aastal loomingulisest ühendusest Tallinn Dolls.

Pärast kolmeaastast koostööd otsustas moelooja möödunud aastal Tallinn Dollsist lahkuda, sest tundus, et tema sõjakas stiil nukundusega kuidagi kokku ei sobi. «Tahan elusaid, ilusaid, valusaid, päris naisi!» kinnitas ta tuliselt. «Minu loomingut ostab naine, kes soovib saada enesekindlust, kellele meeldib tuttavaid üllatada julge valikuga. Pakun oma riietega närvikõdi ja ägedust, mis pole liiga seksikas ega vulgaarne. Need ei varjuta kandja iseloomu, kuid on piisavalt kõnekad, pannes justkui täpi hüüumärgile.»

Liisi Eesmaa rõivastel tema nimega silti pole, sest disaineri meelest on ta käekiri niigi äratuntav. «Saan impulsi, kui suudan kellegi riidesse panna,» nentis ta. «Ateljees olen näinud, kuidas väsinud, eraeluliste probleemidega  naine leiab õige kleidi ja lööb särama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles