Rase naine meenutab vahel jonnakat mudilast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Küllap oled märganud, et lapseootel naised võivad olla väga kapriissed. Mõnikord käituvad nad nagu kaheaastased - isegi kui nad sellest ise täiesti teadlikud on ja käitumist muuta tahaksid, võtavad hormoonid juhtimise üle.

Kuidas käitub rase naine nagu mudilane?

Ma tahan süüa kohe praegu!

Oled sa kunagi märganud, kuidas mudilane teatab esialgu nii muuseas, et tal on kõht tühi ja juba 20 sekundit hiljem on ta nälga suremas? Jah, ka rase võib nii käituda. Näljatunne tabab mõnikord nii ootamatult, kirjutab Babble.

See toit on nii maitsev! See toit on nii vastik!

Naljakas, kuidas mõnikord tundub toit valmistamise ajal nii maitsev, et suu jookseb vett, kuid kui see lõpuks taldrikule jõuab, ajab südame pahaks. Olukord, mis on tuttav nii lapseootel naistele kui pirtsakatele põnnidele.

Järsk tujumuutus

Hea tuju võib väga ootamatult suunda muuta. Rase on sama ettearvamatu kui kaheaastane laps.

Riided jäävad üleöö väikeseks

See on müsteerium, mida on kogenud vähesed - ärkad hommikul üles ja avastad, et üksi riie, mis eile veel oli paras, enam selga ei mahu.

Kehatoiminguid ei saa alati ise kontrollida

Kontrollimatu krooksumine, puuksutamine ja pissitilk püsis on asjad, mis iseloomustavad nii pisikesi põnne kui rasedaid naisi.

Ma saan ise hakkama! Ma vajan abi

Väikelaste vanemad on küllalt näinud seda, kuidas mudilane pusib ja pusib, kuid riidesse end ei saa. Ilmselgelt vajab ta abi, aga ei taha seda paluda. Viimase vindi peal rase tassib poekotte või üritab oma kingapaelu kinni siduda. Muidugi tahaks abi pakkuda, aga juhtub tal halb tuju olema, saad vastuseks tigeda: «Ma saan ise!»

Mina tean, mis on õige

Mõnikord ei ole võimalik nendega midagi läbi rääkida, sest sul pole nagunii õigus. Suvatsed vastu vaielda, hakkab õnnetu vastane lihtsalt nutma.

Ma ei ole väsinud!

Ikka tahaks terve päeva vastu pidada ja tegutseda, kuid see pole võimalik. Suur uni iseloomustab nii rasedaid kui väikelapsi. Kui võimalik, siis kuluks iga päev ära üks korralik lõunauni.

Ma ei tea, miks ma nutan. Ma lihtsalt nutan

Selleks ei peagi mingit põhjust olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles