Teele Viira: pole vahet, mis rahvusest mees on, peamine, et on see ainus ja õige

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Viira.
Teele Viira. Foto: Jelena Rudi

Energiline lauljanna Teele Viira (24) avaldas ajakirjale Naised, et on vallaline ja otsib enda kõrvale seda õiget. Igaühega Teele ei lepi, kuid arutuid piiranguid endale ka ei sea.

«Kaaslase leidmise teemadel on loomulikult raske vastata,» tunnistab ta. «Oleneb, mida inimesed otsivad. Kui tahta oma kõrvale lihtsalt inimest, kes oleks ja elaks, siis see on lihtne. Kui otsid midagi erilisemat ja hingesugulussidet, on ikka keerulisem.»

Üks sõber pani kunagi Teelele hingele, et ta kunagi ei lepiks. «Järgin seda, aga samas olen ettevaatlik, et ma õigeid inimesi ja olukordi kahetsedes käest ei laseks.» Ideaalseks peab ta meest, kes on pikk, viisakas, lahke ja natuke veidrik.

Teele on maailmas palju reisinud, kuid tema jaoks ei ole vahet, mis rahvusest mees peaks olema. Peaasi, et oleks õige. «Ma tõesti ei eelistaks kedagi, eelistamine tundub minu jaoks jõhker tegevus. Veidike kiusav teema, et milline rahvus on parem kui teine – nii ju ei saa. Reisides näed, et igas riigis on kaabakaid ja ka häid inimesi.»

Loe pikemalt intervjuud Teele Viiraga ajakirjast Naised!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles