Pariisi kleidimood Tallinnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pisike Morgani pood Foorumi kaubanduskesuses kutsub sisse astuma just naiseliku joone jälgijaid – Prantsuse ketist leiavad sobiva need õrnema soo esindajad, kes soovivad rõivastuda nagu prantslannad.

Üle poole sajandi Euroopas turul olnud Morganit iseloomustavad originaalsus, vabadus ja naiselikkus ning sellest on inspireeritud ka kõik tema kollektsioonid, kõneles poe süda ja hing Merike Kuuskmäe - tema tervitab Morganisse sisseastujaid ka ise leti taga  ning annab tihti stilistina kasulikku nõu.

«See on bränd naiselikule naisele, kes armastab originaalseid rõivad, ning päris kindlasti toob Morgan toob alati kaasa tükikese Pariisi!»

Kuus aastat Eestis tegutsenud ainsast siinsest Morgani esinduspoest leiab imekaunite daamilike kleitide ja seelikute kõrval ka pükse, toppe, pluuse ja pintsakuid kingade-aksessuaarideni välja – kõik, mida stiilsel naisel tarvis peaks minema.


Eestlannad on Merikese sõnul Morgani omaks võtnud – uued asjad ostetakse praktiliselt kohe ära ning kuna eksemplare on vähe, pole ka karta, et mõni teine daam samas kleidis vastu jalutab. Morganit võib pidada ka taskukohaseks kvaliteetkaubamärgiks - enamus asju maksab 60-80 euro ringis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles