Soovid, et mees teeks midagi tüütut? Premeeri teda seksiga!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas su mehele ei meeldi enda järelt koristada? Võib-olla oleks aeg võtta tarvitusele uus abivahend: kui su mees teeb midagi endale vastumeelset, premeeri teda selle eest seksiga! Kuid kas see on aus?

Female First kirjutab, et kaks kolmandikku Suurbritannia naistest just sellist võtet kasutabki. Nende kohaselt on nende mehed altimad teatud asju tegema kui nad teavad, et preemiaks on seks.

Paraku on tihti nii, et mehed ei aita eriti kodutöödes ning naised on avastanud, et seksiga premeerimine on hea võimalus panna mehed neid aitama, sest seksile ei suuda mehed vastu panna.

Kõige enam premeerivadki naised mehi seksiga kui mehed aitavad kodutöid teha. Lisaks saavad mehed preemiat kingituse või üllatuse eest ning siis kui nad hoiavad lapsi või hoolitsevad teiste lähedaste (näiteks vanavanemate eest).

Kui lausa 75 protsenti Suurbritannia naistest kasutab seksi kui preemiat, siis sama teeb vaid 11 protsenti meestest. Mehed premeeriksid naisi  suurima tõenäosusega siis kui naised lubaksid neil televiisorist või päris elus sporti vaadata.

Kuigi seksiga premeerimine võib tunduda moraalselt vale, arvavad kaheksa kümnest Suurbritannia mehest ja naisest, et selles pole midagi valet.

Uurimuse läbiviija Thomas O’Connell sõnas: «On huvitav teada, et nii paljud naised ja samas nii vähesed mehed kasutavad seksi preemiana. Intiimsus on naiste käes justkui relv, millega saab mehi panna tegema asju, mis neile väga ei meeldi. Kuigi seksiga premeerimine võib tunduda ebaaus, siis ilmselgelt ei ole nii enamikel naistel kui  ka meestel midagi selle vastu!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles